Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Tiistai, 21.
syyskuuta
2021.

TPS:n otteluselostukset palaavat kotiin Auran Aalloille

Media

 

Turun Palloseuran Liiga-selostukset palaavat jälleen Auran Aaltojen taajuudelle. Selostajana jatkaa legendaarinen mustavalkoinen ääni Markku Silvennoinen. 

 Näin ollen uusi kausi kuljettaa mukanaan tutulle ja turvalliselle taajuudelle. 

–  Viime kausi oli minulle ja tiimilleni koronan tuomien haasteiden myötä iso kasvun paikka. Olen tavattoman ylpeä siitä, miten onnistuimme nostamaan riman aivan uuteen korkeuteen, kehittämään lähetysten sisältöä ja aiomme jatkaa siitä mihin keväällä jäimme. Odotan aina uutta kautta mielettömän suurella innolla, mutta paluu vanhalle tutulle taajuudelle tuo nyt odotukseen aivan oman säväyksensä, ilakoi mustavalkoisella äänellään kaikkien kuulijoiden sydämet sulattanut Silvennoinen. 

– Se merkitsee minulle valtavan paljon, että pääsen jatkamaan Aaltojen kiekkolähetysten mittavaa ja kunniakasta perinnettä, jatkaa Silvennoinen. 

Viime kaudella upeasti Liigan finaaleihin noussut TPS on valmistautunut alkavaan kauteen, ja odotukset ovat kauden kynnyksellä korkealla. 

– Meille Turun Palloseurassa ihmisten tavoittaminen, sitouttaminen ja TPS-perheenjäsenenä pitäminen ovat äärimmäisen tärkeitä yhteisöllisyyden arvoja. Jokainen tietää Auran Aaltojen ja TPS:n tähän asti kuljetun matkan ja nyt on aika lähteä tekemään uutta matkaa paikallisuusastetta kunnioittaen. Kun Seurassa tapahtuu, Auran Aallot kertovat sen, kertoo HC TPS Turku Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen. 

Auran Aalloilla on vuosikymmenten kokemus kiekkolähetysten tekemisestä ja kanavalla ollaan mielissään siitä, että selostukset saadaan takaisin ”kotiin”. Paikallinen Auran Aallot on nykyisin osa Bauer Mediaa samoin kuin kahdella viime kaudella ottelut selostanut Radio City Turku. Selostusten siirto Auran Aalloille antaa mahdollisuuden palvella paikallista kiekkoyleisöä vieläkin laajemmin. 

Auran Aaltojen kiekkoradio pitää sisällään niin ennakkotunnelmat hallilta kuin jälkipelit, jotka kulkevat Neljäs erä -nimellä. Kotiottelupäivät ovat taajuudella aina juhlapäiviä ja illan ottelua fiilistellään lähetyksissä pitkin päivää. Kiekkoradio startataan jo tuntia ennen matsin alkua. 

–Kiekkoradiossa pääsevät ääneen niin pelaajat kuin valmentajat, ja hallilta välitetään aitoa mustavalkoista lätkätunnelmaa kaikille TPS-faneille. Tämä tarjoaa varmasti myös lätkähenkisille yhteistyökumppaneillemme uusia mahdollisuuksia, kommentoi Auran Aaltojen kanavapäällikkö Taru Saine. 

Liiga-kausi 2021–2022 alkaa finaalijoukkueiden revanssiottelulla Raumalla torstaina 9.9. Auran Aaltojen sopimus TPS:n kanssa ulottuu TPS:n 100-vuotisjuhlakaudelle 2022-2023.

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 21.9.2021, 9:37

Hirvieläinonnettomuuksien määrä on lisääntynyt joka vuosi, ja autoillessa on jo nyt syytä kiinnittää huomiota teillä kulkeviin hirvieläimiin. Eniten hirvieläinonnettomuuksia sattuu tyypillisesti marraskuussa ja syynä ovat useimmiten valkohäntäpeurat.

Paikallinen - 21.9.2021, 8:12

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli elokuun lopussa 22 700 työtöntä työnhakijaa. Elokuun aikana työttömien määrä yleensä supistuu suhteellisen voimakkaasti kuten tapahtui nytkin 3 500 hengellä.

Paikallinen - 20.9.2021, 17:05

Koronatestauksen määrät ovat pudonneet selvästi sen jälkeen, kun päivitettiin kaksi koronarokotetta saaneiden testauslinjausta. Nyt myös lasten osalta muutetaan testauskäytäntöjä valtakunnallisen linjauksen mukaisesti.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 20.9.2021, 17:02

Turun kaupunki käynnistää yhteistyön sosiaalisen median vaikuttajan Joalin Loukamaan kanssa.

Paikallinen - 20.9.2021, 11:43

Uudet Turun flikka ja poika ovat Matilda Gustafsson ja Abdel Bettahar. “Kaikki turkulaiset ovat perhettäni”, sanoo Gustafsson.

Paikallinen - 20.9.2021, 11:41

Uskontojen edustajat Turussa kävelevät torstaina rauhan ja ilmastotekojen puolesta. Uskontojen yhteistyöjärjestö USKOT-foorumin 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uskontojen rauhankävelyt järjestetään Turun lisäksi myös Helsingissä ja Oulussa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 18.9.2021, 23:22

TPS pesi kasvonsa kotiyleisön edessä ja kaatoi hallitsevan mestarin Rauman Lukon maalein 1-0. Ottelun ainoan maalin lisäksi kooste sisältää ottelun viimeiset vajaat puolitoista minuuttia, jonka aikana TPS joutui taistelemaan pahimmillaan kolmen miehen alivoimalla.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.9.2021, 17:54

Auran Aaltojen ensimmäinen mustavalkoinen ääni ja todellinen selostajalegenda J-P Jalo jäi selostustöistä eläkkeelle tänä keväänä. 36-vuotinen ura pitää sisällään valtavan määrän erilaisia käänteitä ja tarinoita.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 18.9.2021, 12:49

TPS koki turhauttavan tappion Lahdessa, kun kotijoukkue Pelicans oli kirjaimellisesti maalin verran parempi voitettuaan lukemin 1-0. 4. erässä Tepsiä edustivat puolustaja Ruben Rafkin (alkaen 16:38) sekä päävalmentaja Jussi Ahokas (alkaen 21:28).

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 16.9.2021, 11:13

TPS nousi Liigan kärkeen kairaamalla 2-1-vierasvoiton JYP:stä ja aloitti samalla kauden toisen viikkonsa riemukkaasti täydellä pistepotilla. 4.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 15.9.2021, 10:21

Jyrsintä- ja päällystystyö  haittaa liikennettä Sepänkadulla välillä Kupittaankatu - Kunnallissairaalantie. Yksi ajokaista on pois käytöstä. Päivittäinen työaika on kello 9.00 - 15.00 ja tarvittaessa myös kello 17.00 - 21.00.

Paikallinen - 15.9.2021, 10:19

ELY-keskus on käynnistänyt 2021 vuoden alusta tiesuunnitelman laatimisen mt 180 (Saaristotie) parantamisesta välillä Kurkela-Kuusisto. Hankkeen yleissuunnitelma on laadittu nimellä Kaarinan läntinen ohikulkutie. Hankkeessa on mukana Kuusistonsalmen sillan uusiminen.

Paikallinen - 15.9.2021, 10:18

Turun Kirjastosilta valaistaan syksyn 2021 aikana useilla teemaväreillä. Jokaisen värin takana on ajatus tärkeästä asiasta, jota halutaan tuoda esiin tiettyinä päivinä. Turun kaupunki järjestää teemavalaistuksia eri yhteistyötahojen kanssa vuosittain.

Paikallinen - 14.9.2021, 16:04

Poliisi tavoitti päihtyneen mopoilijan ja henkilöauton kuljettajan Kustavissa lauantaina.

Lauantaina puolenyön aikaan Kiparluodontiellä Kustavissa tapahtui onnettomuus, jossa nuori mopoilija menetti ajoneuvonsa hallinnan ja kaatui. Mopon kyydissä oli myös toinen nuori matkustaja.

Paikallinen - 14.9.2021, 16:02

Varsinais-Suomessa koronatilanne on suurin piirtein samalla tasolla kuin viime viikolla. Tautia esiintyy erityisesti muuta kuin kotimaista kieltä äidinkielenään puhuvassa rokottamattomassa väestössä.

Paikallinen - 14.9.2021, 9:17

Turun seudun vapaaehtoiset sukeltajat nostavat tulevana perjantaina Aurajoen pohjasta moottoripyörän. Pinnanalaiset siivoustalkoot jatkuvat Turun päivän perinteisessä Aurajokea siivotaan sukeltaen -tapahtumassa.

Paikallinen - 14.9.2021, 9:12

Turun ratapihan yli rakennettu Logomon silta on valmistumassa. Silta otetaan käyttöön sen jälkeen, kun kaikki sillan lopputyöt ja viimeistelyihin liittyvät työt on saatettu valmiiksi.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 13.9.2021, 11:04

Jyrsintä- ja päällystystyö haittaa liikennettä Hämeentiellä välillä Hämeensilta - Savitehtaankatu. Haittaa liikenteelle on Liedon suuntaan ajaessa. Työ tehdään yksi ajokaista kerrallaan. Paikalla on liikenteenohjaajat ja työkoneita liikkuu liikenteen seassa.

Paikallinen - 13.9.2021, 11:03

Kahdeksannentoista kerran järjestettävä jazzristeily tuo Viking Gracelle jälleen odotetun minifestivaalin kuudella liekehtivällä esityksellä 18.–19. syyskuuta.

Paikallinen - 13.9.2021, 11:02

Nuorten syrjäytyminen on ilmiönä haastava ja monitahoinen. Turun kaupungin syrjäytymisen ehkäisemisen hankkeessa on kehitetty seurantamalli, joka valottaa ilmiötä usean tietolähteen ja monen osa-alueen avulla. Mittaristo julkaistaan kaikille avoimena kaupungin internetsivuilla.