Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Tiistai, 11.
elokuuta
2020.

Karjurock tänä kesänä kotimaisin artistien voimin

Karjurock mylvitään tänä kesänä kotimaisten artistien voimin – lavalle nousevat mm. Arttu Wiskari, Mokoma, Kaija Koo, Mikael Gabriel, Klamydia sekä Popeda!
 
Tänäkin suvena Lokalahdessa rokki soi ja tanner tömisee, kun 13.–15.8. järjestettävä, perinteinen Karjurock tuo juhlakansan jälleen keskelle maalaisidylliä. Kolmipäiväisen festarin starttaa tuttuun tapaan torstain perhepäivä ja perjantaina sekä lauantaina juhlitaan yöhön asti maan eturivin artistien johdolla.
 
Historiallisen kovan artistikattauksen odotetaan saavan festarikansan liikkeelle, mutta me Karjurockissa haluamme vastuullisina tapahtumajärjestäjinä varmistaa, että Aluehallintoviraston ja THL:n ohjeistuksia noudatetaan esimerkillisesti. Tämä tulee näkymään festivaaleilla esimerkiksi entistä väljempänä festivaalialueena sekä lisääntyneenä hygieniapisteiden määrässä – julkaisemme yksityiskohtaisemman ohjeistuksen lähempänä tapahtumaa.
 
Jo heti torstaina on odotettavissa varsinainen yleisöryntäys, kun supersuosittu Ryhmä Hau Live! -liveshow polkaisee käyntiin koko Karjurockin! Jos et tiedä, ketä Riku ja hänen huipputaitavat pentunsa Samppa, Vainu, Rekku, Rolle, Toma ja Kaja ovat, kysy perheen pienimmiltä – he kyllä tietävät! Perhepäivän muut artistit ovat Hevisaurus, ”laulavana lihamestarina” tunnettu Tarmo sekä Esson baariin- ja Poika (saunoo) -hiteillään koko Suomen hullaannuttanut Poju.
 
Perjantaina ensimmäisten artistien joukossa lavalle nousee itse Arttu Wiskari! Kun Mökkitie, Sirpa, Kahvimaito ja muut miehen listahitit on laulettu koko Karjurockkansan voimin yhdessä läpi, on Mamban vuoro ottaa ohjakset. Jo 80-luvulla perustetulla yhtyeellä menestyskappaleita löytyy, kuten vaikkapa kestosuosikki Vielä on kesää jäljellä sekä Älä jätä minua.
 
Toinen festaripäivä päätetään kovalla rokilla. Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello -trio tuo Karjurockiin kolmen rekkalastillisen verran energiaa. Siihen voit luottaa, että tämä kolmikko lunastaa kaikki juhlakansan odotukset ja paljon enemmänkin: onhan Hanoi Rocksista tutuilla miehillä enemmän keikkavuosia takanaan kuin Lokalahden mulleilla on sorkkia ja sarvia yhteensä! Illan viimeiset nuotit soittaa itseoikeutetusti Popeda, joka ei liiemmin esittelyitä kaipaa.
 
Kotimaisen pop- ja R&B-musiikin tähtinimi Mikael Gabriel ottaa nuoremman juhlakansan haltuun lauantaina alkuillasta Kipua- ja Timanttei-kappaleidensa myötä. ”MG”:n jälkeen kotimaisen kevyen musiikin aateloimaton Hall of Famer Kaija Koo pääsee vauhtiin oman hittikavalkadinsa kanssa. Naisella tuttuja listabiisejä riittäisi vaikka kolmen tunnin settiin, joten Karjurockin yleisö pääsee jälleen heittäytymään yhteislaulantaan ­­­– ”vain” tunnin ajaksi, kuitenkin.
 
Festivaalien ehdottomasti raskaimmasta ulosannista vastaa Mokoma, joka nousee lavalle Kaija Koon jälkeen lauantain toiseksi viimeisenä esiintyjänä. Sääennustukset eivät vielä elokuulle asti yllä, mutta suuria moshpittejä on ainakin luvassa bändin keikan aikana, kun ilmoille kajahtavat Takatalvi ja Nujerra ihminen.
 
Kolmipäiväisen festivaalin kruununa kuullaan Klamydiaa, tuota koko kansan rakastamaa vaasalaista punkrock-pumppua. Jos Mokoman jäljiltä vielä ääni festarikansassa pihisee, Vesku Jokisen raspinen laulanta yllyttää karjumaan sellaisten singlehittien, kuten Pohjanmaalla sekä Pienen pojan elämää tahdissa.
 
Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä Karjurock noudattaa kaikkia Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaistahojen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia yleisötapahtuman turvalliseen järjestämiseen.
 
Jo lunastetut liput käyvät sellaisinaan 13.-15.8.
 
Varmistuneet esiintyjät:
 
Torstai: Poju, Tarmo, Hevisaurus, Ryhmähau
 
Perjantai: Popeda, Mamba, Arttu Wiskari, Neon 2, Michael Monroe, Sami Yaffa&Costello,
Luuvitonen
 
Lauantai: Kaija Koo, Klamydia, Mikael Gabriel, Mokoma, S.I.G, Brother Firetribe

1

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 10.8.2020, 14:21

Uudenkaupungin Lokalahdella järjestettävä Karjurock joudutaan perumaan huonontuneesta koronavirustilanteesta johtuen, kerrotaan Karjurockin tiedotteessa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 10.8.2020, 14:19

Koronaviruksen toinen aalto on käynnistynyt, vahvistaa Tyksin infektiotautien vastuualueen ylilääkäri Jarmo Oksi. Pandemia ei ole ohi ja Oksi korostaakin kaikkien vastuullista käyttäytymistä.

Paikallinen - 10.8.2020, 6:02

Turun Kupittaanpuistosssa 1.-2.8.2020 järjestetty kaupunkifestivaali Aura Fest avasi Suomen poikkeuksellisen tapahtumakesän onnistuneesti. Tapahtuma keräsi 7 500 kävijää. Kävijäkunta koostui erityisesti n. 20-30 vuotiaista nuorista aikuisista.

Paikallinen - 10.8.2020, 6:00

Viemäri- ja vesijohtotyö sulkee kaksi ajokaistaa Koulukatu 21 kohdalla. Työ aloitetaan maanantaina kello 18.00 ja työn arvioitu päättymisajankohta on tiistaiaamuna kello 06.00. Paikalla on liikenneopasteet ja työkoneita liikkuu liikenteen seassa.

Paikallinen - 10.8.2020, 5:58

Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä maanantaista 10.8 lähtien koulujen lähistöllä Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella. Valvonta liittyy koulujen alkamiseen ja valvontaa tehdään lähiviikkojen ajan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 7.8.2020, 12:43

Koronatilanne heikkenee Suomessa. Turun kaupunki haluaa muistuttaa jokaisen vastuusta koronan toisen aallon seurausten lieventämiseksi.

Paikallinen - 7.8.2020, 8:39

Pilke avasi musiikkipäiväkodin kauppakeskus Skanssin yhteyteen sekä englanninkielipainotteisen päiväkodin Pernoon.

Englanninkielipainotteinen päiväkoti Satakieli aukesi torstaina 6.8.2020 Pernoon uudisrakennukseen osoitteeseen Ruotsinsalmenkatu 6, 20240 Turku.

Paikallinen - 7.8.2020, 8:38

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen teettämät Huhkon siltojen ja Pasalan alikulkusiltojen korjaustyöt ovat edenneet Raisiossa valtatiellä 8 seuraavaan vaiheeseen. Seuraavaksi siltojen vesieristys tullaan uusimaan EPDM kumimatoilla.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 6.8.2020, 11:43

Turun terveysasemien ajanvarauspuhelimessa ja koronaneuvontapuhelimessa on edelleen ruuhkaa. Jos takaisinsoittoa ei saa 48 tunnin kuluessa yhteydenotosta, neuvotaan kaupungilta soittamaan uudelleen.

Paikallinen - 6.8.2020, 9:35

Beyond 2030 Challenge on kilpailu, joka kannustaa lukion ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoita sukeltamaan tieteen ja teknologian maailmaan.

Paikallinen - 5.8.2020, 14:23

Viimeisen vuorokauden aikana Varsinais-Suomessa on todettu neljä koronavirustapausta. Aiheesta uutisoi Yle.

Yhteensä tapauksia on nyt todettu maakunnassa 403. 

Paikallinen - 5.8.2020, 12:29

Turun kaupungin sivistystoimiala järjesti keskiviikkona 5.8.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 4.8.2020, 14:37

Lukiossa ja ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleva voi hakea koulumatkatukea päivittäisten koulumatkojensa kustannuksiin.

Paikallinen - 4.8.2020, 8:15

Senaatti-kiinteistöt käynnistää yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 4.8.2020 laatu- ja hintakilpailun Turun Pihlajaniemeen kaavoitettavista asuinkerrostalokortteleista. Kilpailun kohteena on kolme asuinkorttelia, jotka käynnistävät asuntorakentamisen Pihlajaniemessä.

Paikallinen - 4.8.2020, 8:14

Suomen Vuokranantajat ry on julkaissut yhdessä Pellervon taloustutkimuskeskuksen (PTT) kanssa vuosittaisen ennusteen asuntosijoittamisen tuottojen kehityksestä. Ennusteen pohjalta laaditussa kaupunkirankingissa Turku sijoittuu 24 kaupungin joukossa viidennelle sijalle.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 3.8.2020, 17:20

Linnanniemen kansainvälisen ideakilpailun kilpailutöitä on mahdollisuus kommentoida vielä 5.8.2020 saakka Kerro kantasi -palvelussa. Arvioitavina on kaikkiaan 127 ehdotusta Turun linnan ympäristön alueen kehittämiseksi.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 3.8.2020, 17:08

Murhan yrityksestä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta epäilty nuori mies on vangittu tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeuden päätöksellä. Mies tunkeutui omakotitaloon rikkomalla tunkilla ulko-oven lasin Raisiossa kesäkuun 8. päivänä illalla puoli kahdeksan aikaan.

Paikallinen - 3.8.2020, 9:01

Tallink Silja myy 7.8.2020 alkaen toistaiseksi lippuja Baltic Princessin risteilyille vain Suomesta. Risteilylle Baltic Princessillä ei siis toistaiseksi ole mahdollista lähteä Tukholmasta.

Paikallinen - 31.7.2020, 8:50

Torstaina 6.8. vietetään atomipommien uhrien muistopäivää eli Hiroshima-päivää. Hiroshiman ja Nagasakin atomipommi-iskuista tulee kuluneeksi tänä vuonna 75 vuotta. Yhdysvaltojen 6.8. ja 9.8.1945 pudottamat pommit tuhosivat japanilaiset kaupungit silmänräpäyksessä.

Paikallinen - 31.7.2020, 8:47

Kolmeen eri yksinäisen vanhuksen asuntoon tunkeutunut, kotihoidon työntekijänä esiintynyt mies on saatu kiinni ja hän on myöntänyt kuulusteluissa rikokset. Poliisi pääsi miehen jäljille omien tutkimustensa perusteella.