Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Tiistai, 28.
syyskuuta
2021.

TPS:n naisilla on 14 pelaajasopimusta koossa kaudelle 2018

Media

TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut uusia pelaajasopimuksia kaudeksi 2018. TPS:llä on koossa nyt 14 pelaajasopimusta. TPS aloitti joukkueharjoitukset uuden päävalmentajansa Tomi Ruuhikorven johdolla joulukuun alussa. TPS lomailee joulun jälkeiset kaksi viikkoa ja palaa harjoituksiin takaisin viikolla kaksi (2).

- Joukkueessa on ollut hyvä meininki harjoituskauden alusta alkaen. Meillä on treeniringissä nyt parisenkymmentä pelaajaa, joista osa on seuran omia B-junioreita. Meille tulee lisää testipelaajia tammikuun puolessa välissä. Kokonaisuudessa pelaajarinkiä kavennetaan jonkin verran viime kaudesta. Ja jos loukkaantumisia tulee matkan varrella, niihin reagoidaan sitten tarpeen mukaan, Ruuhikorpi taustoittaa.

TPS:n maalivahtiosastolla jatkaa viime kausien ykkösmaalivahti Inkeri Niemi. Hän debytoi Naisten liigassa kaudella 2014. Edustuksen ringissä jo viime kaudella mukana ollut Matilda Nurmi jatkaa myös seuran riveissä. Edustusjoukkueen kolmanneksi maalivahdiksi nousee U17-maajoukkueessa viime kaudella debytoinut Anna Koivunen.

- Se osasto on jo nyt ihan hyvässä kunnossa. Inkku on näyttänyt jo kykynsä tällä tasolla, eli sieltä tulee sitä kokemusta ja menestystä, ja päälle on sitten myös tulevaisuutta, Ruuhikorpi tiivistää.

TPS:n puolustuksen tukipilareina jatkavat joukkueen monivuotinen luottokapteeni, laitapuolustaja Mira Uronen, sekä myös puolustuksen laidalla viihtyvä Netta Laasio. Jatkosopimuksen ovat tehneet myös maajoukkuetason keskuspuolustajat Emma Santamäki ja Alina Schrey.

- Puolustuksessa on toimiva perusrunko kasassa, mutta pientä vahvistusta tarvitsemme vielä omista nuoristamme, tuore päävalmentaja arvioi.

TPS:n keskikentällä jatkavat puolustavammassa roolissa seuran omat kasvatit, Saija Östlund ja Wilma Spets. Hieman hyökkäävämässä roolissa pelannevat Netta Hannula, Tiia Savolainen sekä laidalla parhaiten viihtyvä Annika Haanpää. Hyökkäyspäässä läpimurtoa odotetaan Jenni Rannukselta, joka debytoi Naisten liigassa jo viime kaudella.

- Haemme testipelaajia ensisijaisesti keskikentälle ja hyökkäykseen. Meidän täytyy katsoa myös näille pelipaikoille omat juniorimme tarkkaan läpi, Ruuhikorpi painottaa.

Kokonaan uutena pelaajana TPS:ään liittyy keskuspuolustaja Laura Kattelus. Lapualta kotoisin oleva Kattelus toimi viime kaudella Naisten liigassa JyPK:n kapteenina. 24-vuotias Kattelus aloittaa toisen kautensa Naisten liigassa.

- Laura on kokenut ja johtava pelaaja, joka puhuu paljon ja ohjaa hyvin linjaa. Hän vakuutti meidät aika nopeasti testeissä, Ruuhikorpi myöntää.

TPS:n kaikkien uusien sopimuspelaajien sopimukset ovat yksivuotisia, eli ne kattavat kauden 2018 loppuun asti.

TPS pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa Eerikkilän Urheiluopistolla keskiviikkona 17.1. 2018. Vastaan asettuu Suomen U16-maajoukkue. TPS julkaisee koko varmistuneen harjoitusotteluohjelmansa vuoden 2018 alussa. TPS pääsee myös viikon leirille Espanjan Malagaan helmi-maaliskuun vaihteessa.

- Nyt oli tärkeintä tiedottaa tämän hetken sopimustilanne pelaajien kanssa. Palaamme koko harjoituskauden ohjelmaamme sekä Malagan leiriimme tarkemmin heti vuodenvaihteen jälkeen, Ruuhikorpi lupaa.

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 27.9.2021, 17:14

Turun kaupunki laatii parhaillaan raitiotien yleissuunnitelmaa välille Satama-Matkakeskus-Kauppatori-Varissuo. Suunnittelu perustuu kaupunginvaltuuston keväällä 2020 tekemään päätökseen.

Paikallinen - 27.9.2021, 17:12

Avustusta voi hakea esimerkiksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, kulttuurin ja liikuntamahdollisuuksien toteuttamiseen tai nuorten omaehtoiseen toimintaan.

Paikallinen - 27.9.2021, 17:08

Lintuinfluenssaa on tavattu Salon seudulla metsästystä varten kasvatetuista ja luontoon lasketuista fasaaneista. Ruokavirasto on perustanut alueelle tartuntavyöhykkeen, jonka tarkoitus on suojella siipikarjaa luonnonvaraisten lintujen levittämältä lintuinfluenssalta.

Paikallinen - 27.9.2021, 17:07

Turun yliopisto panostaa opiskelijoidensa työllistymiseen uudistamalla harjoittelutukijärjestelmäänsä. Uusi järjestelmä takaa kaikille harjoitteluun meneville perustutkinto-opiskelijoille harjoittelutuen kerran opintojen aikana vuodesta 2022 alkaen.

Paikallinen - 27.9.2021, 17:05

Turussa maaliskuussa avattu Talousneuvola on laajentanut toimintaansa Raisioon. Talousneuvolassa mukana olevassa Ulosottolaitoksessa ollaan tyytyväisiä palvelun hyvään vastaanottoon.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 26.9.2021, 12:31

TPS jatkoi voittoputkeaan, kun Mikkelin Jukurit kaatui kotijäällä niukasti maalein 2-1.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 24.9.2021, 15:48

Kupittaa–Turku-ratahankkeen maastotyöt alkavat maastotutkimuksilla, joihin sisältyy mittauksia ja maaperätutkimuksia. Tutkimukset käynnistyivät viikolla 38 ja ne saadaan päätökseen maaliskuun 2022 lopulla. Tutkimukset sijoittuvat pääosin Väyläviraston ja Turun kaupungin omistamille alueille.

Paikallinen - 24.9.2021, 15:44

 Turun yliopiston hallitus päätti kokouksessaan 24.9.2021, että opetus- ja kulttuuriministeriöltä haetaan Turun yliopiston tekniikan koulutusvastuun laajentamista sähkö- ja automaatiotekniikalla. 
 

Sisältää kuvan
Paikallinen - 24.9.2021, 15:41

 

Alkukauden Liiga-otteluista puuttuneen, Turun Palloseuran ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin tilanteeseen on saatu lisäselvyyttä.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 24.9.2021, 15:34

Turun kaupungin terveysasemat ovat ajautuneet tilanteeseen, jossa yhteydensaanti ja hoitoonpääsy eivät toteudu terveydenhuoltolain mukaisesti. Tilanne on otettu Turun kaupungilla vakavasti ja sitä pyritään korjaamaan useilla eri toimenpiteillä.

Sisältää ääntä
Jääkiekko - 24.9.2021, 12:02

TPS venytti voittoputkensa kolmen pelin mittaiseksi, kun Helsingin IFK:sta irtosi vieraskentällä maukas taisteluvoitto maalein 2-1.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 23.9.2021, 12:57

Radio Auran Aaltojen radiotoimittaja ja tuottaja Marianne ”Maisku” Holmström on tuttu ääni useimmille turkulaisille. Raadin luonnehdinnan mukaan ”hän luo kuulijoilleen hyvää mieltä ja iloa positiivisella asenteellaan ja sympaattisilla juonnoillaan.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 22.9.2021, 23:36

TPS aloitti kotiottelun SaiPaa vastaan huonosti, mutta sai juonenpäästä kiinni ja lopulta nousi maalian tappioasemasta voittoon maalein 3-1. Tepsin edustajina 4.

Paikallinen - 22.9.2021, 10:30

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ensi vuoden taloudellinen tilanne tulee olemaan vaikea. Taloutta rasittavat yhtäaikaisesti monet tekijät. Sairaanhoitopiirin hallitus sai tiedoksi vuoden 2022 talousarvioon suunniteltujen 9,7 miljoonan euron sopeutustoimien valmistelun etenemisen.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 22.9.2021, 10:29

Paavo Nurmen stadionilla järjestetään sunnuntaina 7. elokuuta 2022 Toto in Concert -tapahtuma, jonka pääesiintyjänä nähdään urallaan yli 40 miljoonaa albumia myynyt aor-suuruus Toto.

Paikallinen - 21.9.2021, 17:30

RekryExpo  on Varsinais-Suomen suurin avoimien työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtaamispaikka. Työnhakijalla on mahdollisuus tavata kymmenien eri alojen työnantajien edustajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada tietoa tulevista rekrytoinneista.

Paikallinen - 21.9.2021, 17:25

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä päätti lopettaa etätyösuosituksensa syyskuun loppuun. Työpaikoilla tulee huolehtia terveysturvallisuudesta.

Paikallinen - 21.9.2021, 9:37

Hirvieläinonnettomuuksien määrä on lisääntynyt joka vuosi, ja autoillessa on jo nyt syytä kiinnittää huomiota teillä kulkeviin hirvieläimiin. Eniten hirvieläinonnettomuuksia sattuu tyypillisesti marraskuussa ja syynä ovat useimmiten valkohäntäpeurat.

Paikallinen - 21.9.2021, 8:12

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli elokuun lopussa 22 700 työtöntä työnhakijaa. Elokuun aikana työttömien määrä yleensä supistuu suhteellisen voimakkaasti kuten tapahtui nytkin 3 500 hengellä.

Paikallinen - 20.9.2021, 17:05

Koronatestauksen määrät ovat pudonneet selvästi sen jälkeen, kun päivitettiin kaksi koronarokotetta saaneiden testauslinjausta. Nyt myös lasten osalta muutetaan testauskäytäntöjä valtakunnallisen linjauksen mukaisesti.