Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Tiistai, 24.
huhtikuuta
2018.

Sunborn Catering tekee uusia aluevaltauksia

Media

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on vahvistanut sekä tiimiään että tehnyt jälleen uusia aluevaltauksia. Kesällä kiireisenä pitivät mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit. Loppukesän aikana käynnistetyt Logomon uudistukset ovat nyt loppusuoralla. Kasvua tukemaan siirtyy Turkuun monessa liemessä keitetty Kristian Karnell vastuunaan ruokatuote, ja Sunborn Liven tapahtumatuotantoa ryhtyy luotsaamaan Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana aiemmin toiminut Pietu Sepponen.

Kiireinen kesä, uudistusten syksy

Sunborn Catering oli kesällä 2017 mukana useassa suurtapahtumassa - mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit pitivät tiimin liikkeellä. Syksyn aikana valmistuvat puolestaan Logomon uudistukset. Kasvua tukemaan ja ruokatuotetta uudistamaan ryhtyy ravintola-alan monitaituri Kristian Karnell ja tapahtumatuotantoon saadaan vahvistukseksi kulttuurituottaja Pietu Sepponen. 

Lisää kierroksia keittiöön

Hesingistä keittiöpäällikön tehtävistä Turkuun siirtynyt Kristian Karnell aikoo nostaa etenkin raikkaat makuelämykset Cateringin toiminnan keskiöön. Vuodesta 2011 lounas- , kokous- ja tapahtuma-asiakkaita palvellut Logomo Kitchen kokee uudistuksia ensimmäisten joukossa. Panostamme tulevaisuudessa entistä enemmän ruoan laatuun ja ulkonäköön. Haluamme, että meidät tunnistetaan hyvästä ruoasta ja palvelusta, Kristian kertoo.

Lapsesta asti keittiössä häärinyt Karnell vastaan jatkossa Logomon lisäksi koko Sunborn Cateringin ruokatuotteesta, raaka-ainehankinnoista ja -sopimuksista. Hän on toiminut useita vuosia keittiömestarina ulkomailla mm. Espanjan ja Norjan ravintoloissa sekä Etelä-Amerikan ja Karibian luksusjahdeilla. Suomessa hän on ollut keittiöpäällikkönä mm. Rukalla, Rovaniemellä ja Savonlinnan oopperajuhlilla. Ensimmäinen keittokirjakin - “Chef Karnell - klassikoita maailmalta” - ilmestyi vuonna 2010. Myös kesä-ravintoloitsijana ja festivaalipromoottorina toiminut Karnell tuokin Cateringin tiimiin sekä tapahtumaosaamista että kansainvälistä ravintola-alan tuntemusta - kokemustani aion hyöyntämään mm. Cateringin tavaramerkiksi muodostuneissa show&dinner-toteutuksissa, Karnell vinkkaa.

Uusi vaihde tapahtumatuotannossa

Sunbornin uutena tapahtumatuottajana syyskuussa aloittaneen Pietu Sepposen sormet jo syyhyävät. Hän vastaa jatkossa Sunborn Liven tuotantojen toteutuksesta sekä Turussa Logomolla, Naantalissa Kaivohuoneella että pääkaupunkiseudun toimipisteissä Helsingin Kulttuuritalolla, Musiikkiteatteri Kapsäkissä ja Vermossa. Aiemmin Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana sekä mm. GAEA Booking & Recordsin keikkamyyjänä toiminut Sepponen on jo ehtinyt tutustua Sunbornin tiloihin Logomolla, joihin kuuluvat nyt myös Teatteri- ja Galleria-sali eli entinen kaupunginteatterin väistötila. - Cateringin harvinaisen monipuoliset tilat Turussa ja pääkaupunkiseudulla mahdollistavat kaikenlaiset tapahtumakonseptit suurkonserteista intiimeihin keikkoihin, show&dinner-iltoihin tai vaikka elokuvatapahtumiin. Jo nyt Sunborn Live tuottaa vuodessa kymmeniä tapahtumia, ja määrä tulee varmasti vain kasvamaan, Sepponen lupaa.

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 24.4.2018, 15:00

Tivoli Sariola juhlii alkaneella kiertueella 130-vuotissyntymäpäiviään, jonkavuoksi 13 tivolikentälle ympäri Suomen on luvassa uutuuksia yhteensä 130 toimintapäivän ajan.

Paikallinen - 24.4.2018, 14:00

Turun kaupunki esittäytyy Pariisissa Suomen suurlähetystössä tiistaina 24.4.2018 pariisilaisille kulttuurin, elinkeinoelämän ja median vaikuttajille Turun kaupunginjohtaja Minna Arveen johdolla.

Paikallinen - 24.4.2018, 13:00

Seta on teettänyt raportin translasten ja intersukupuolisten lasten hyvinvoinnista, hoidosta ja oikeuksien toteutumisesta Suomessa. Moninaiset lapsemme -raportin mukaan translasten ja intersukupuolisten lasten oikeuksia ja hyvinvointia laiminlyödään vakavasti.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jalkapallo - 23.4.2018, 17:40

TPS avasi piste- ja voittotilinsä kauden 2018 Veikkausliigassa makeimmalla mahdollisella tavalla, kun Inter kaatui kauden ensimmäisessä paikallistaistossa maalein 1-2.

Paikallinen - 23.4.2018, 17:00

Turun kaupunki yhdessä alueen korkeakoulujen ja Turku Science Park Oy:n kanssa yhdistävät voimavaransa tekniikan osaamiskeskittymän Teknologiakampus Turun luomiseksi. Osapuolet ovat laatineet yhteistyösopimuksen, joka keskittyy tekniikan alan koulutustarjonnan lisäämiseen.

Paikallinen - 23.4.2018, 16:00

Kesän saapuessa merellinen Turku näyttää parhaat puolensa. Tapahtumat tuovat meren ja saariston tunnelman keskustaan asti. Aurajokirannan lisäksi merellisten tapahtuman paikkana toimii historiallinen Ruissalon telakan alue, joka kokee uutta tulemistaan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 23.4.2018, 15:00

Lounais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitokset tekivät yhteisen huumevalvontaiskun Salon alueella 20.-22.4.2018.

Paikallinen - 23.4.2018, 14:00

Valtioneuvosto nimesi vuonna 1986 veteraanijärjestöjen aloitteesta huhtikuun 27. päivän kansalliseksi veteraanipäiväksi ja yleiseksi liputuspäiväksi. Ensimmäistä veteraanipäivää vietettiin vuonna 1987 Lahdessa.

Paikallinen - 23.4.2018, 13:00

Suomessa on viime aikoina uutisoitu laajasti metamfetamiinin käytön lisääntymisestä ja sen erilaisista haittapuolista. THL:n jätevesitutkimuksissa on todettu, että esimerkiksi Turun seudulla metamfetamiinin käyttömäärät ovat moninkertaistuneet vuodesta 2014 vuoteen 2016.

Paikallinen - 20.4.2018, 18:50

Kaupunkilautta Föriä huolletaan 23.–25. 4. Förin korvaajana toimii m/s Ruissalo, joka voi kuljettaa ainoastaan jalankulkijoita.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 20.4.2018, 16:41

Auran Aaltojen perjantainen iltapäivä sai mielenkiinoisen käänteen, kun Elastinen saapui Voice Of Finland-kuvausten lomassa piipahtamaan studiossa. Jutun juurta riitti tietenkin TVOF:in uudesta kaudesta kuten myös Elastisen uudesta Supervoimii-kappaleesta.

Paikallinen - 20.4.2018, 14:18

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 25.4. Kokouksessa käsitellään mm. seuraavia uusia asioita.

Palvelutoimiston vuokrasopimuksen jatkaminen

Paikallinen - 20.4.2018, 13:22

Pohjoisen kasvuvyöhykkeen Vyöhykeseminaarissa Turussa 19.4. puhunut elinkeinoministeri Mika Lintilä korosti valtion ja Pohjoisen kasvuvyöhykkeen keskinäisen yhteistyön merkitystä nyt ja jatkossa.

Paikallinen - 20.4.2018, 6:29

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on myöntänyt vuoden 2022 Asuntomessut Naantalin kaupungille. Suomen Asuntomessujen hallitus käsitteli asiaa torstaina 19.4. kokouksessaan.

Paikallinen - 19.4.2018, 17:00

Valmistuvien kuvataiteen opiskelijoiden yhteisnäyttely kokoaa nykytaidetta Forum Marinumin ullakolle ja Vartiovuoren tähtitornin vesisäiliöön. Opinnäytetyönäyttelyt järjestetään ensimmäistä kertaa samaan aikaan ja samoissa tiloissa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.4.2018, 16:19

Turun Ratapihan alueelle suunnitellaan monipuolista elämys- ja tapahtumakeskittymää sekä niitä tukevia palveluita ja asumista yhteistyössä Turun kaupungin, Turun Ratapihan Kehitys Oy:n ja VR-Yhtymä Oy:n kanssa.

Paikallinen - 19.4.2018, 16:00

Finferriesin hybridilautta Elektra voitti kansainvälisen Vuoden Alus -palkinnon Amsterdamissa pidetyn Sulphur Cap 2020 merialan konferenssin aikana. Palkinto on arvostettu vuosittainen kunniamaininta.

Paikallinen - 19.4.2018, 15:00

Turun Nappulaliigan kevät on käynnistymässä iloisesti ja energisesti. Ensimmäistä kertaa seuran historiassa kevään pelikausi käynnistyy kaikkien joukkueiden yhteisellä pelitapahtumalla seuran omalla kentällä.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.4.2018, 14:00

Poliisipartio mittasi 18.4.2018 kello 21.50 Raisiossa Raisiontiellä taajama-alueella, jossa kohtaa suurin sallittu nopeus oli 60 km/h, henkilöautolle nopeuden 117 km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Paikallinen - 19.4.2018, 13:00

Lähes joka neljäs maailman lapsista elää maassa, joka kärsii konfliktista tai muusta kriisistä. Jo 21. kertaa järjestettävän Jano-kampanjan tuotot ohjataan hätäapuun.