Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Sunnuntai, 21.
tammikuuta
2018.

Sunborn Catering tekee uusia aluevaltauksia

Media

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on vahvistanut sekä tiimiään että tehnyt jälleen uusia aluevaltauksia. Kesällä kiireisenä pitivät mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit. Loppukesän aikana käynnistetyt Logomon uudistukset ovat nyt loppusuoralla. Kasvua tukemaan siirtyy Turkuun monessa liemessä keitetty Kristian Karnell vastuunaan ruokatuote, ja Sunborn Liven tapahtumatuotantoa ryhtyy luotsaamaan Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana aiemmin toiminut Pietu Sepponen.

Kiireinen kesä, uudistusten syksy

Sunborn Catering oli kesällä 2017 mukana useassa suurtapahtumassa - mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit pitivät tiimin liikkeellä. Syksyn aikana valmistuvat puolestaan Logomon uudistukset. Kasvua tukemaan ja ruokatuotetta uudistamaan ryhtyy ravintola-alan monitaituri Kristian Karnell ja tapahtumatuotantoon saadaan vahvistukseksi kulttuurituottaja Pietu Sepponen. 

Lisää kierroksia keittiöön

Hesingistä keittiöpäällikön tehtävistä Turkuun siirtynyt Kristian Karnell aikoo nostaa etenkin raikkaat makuelämykset Cateringin toiminnan keskiöön. Vuodesta 2011 lounas- , kokous- ja tapahtuma-asiakkaita palvellut Logomo Kitchen kokee uudistuksia ensimmäisten joukossa. Panostamme tulevaisuudessa entistä enemmän ruoan laatuun ja ulkonäköön. Haluamme, että meidät tunnistetaan hyvästä ruoasta ja palvelusta, Kristian kertoo.

Lapsesta asti keittiössä häärinyt Karnell vastaan jatkossa Logomon lisäksi koko Sunborn Cateringin ruokatuotteesta, raaka-ainehankinnoista ja -sopimuksista. Hän on toiminut useita vuosia keittiömestarina ulkomailla mm. Espanjan ja Norjan ravintoloissa sekä Etelä-Amerikan ja Karibian luksusjahdeilla. Suomessa hän on ollut keittiöpäällikkönä mm. Rukalla, Rovaniemellä ja Savonlinnan oopperajuhlilla. Ensimmäinen keittokirjakin - “Chef Karnell - klassikoita maailmalta” - ilmestyi vuonna 2010. Myös kesä-ravintoloitsijana ja festivaalipromoottorina toiminut Karnell tuokin Cateringin tiimiin sekä tapahtumaosaamista että kansainvälistä ravintola-alan tuntemusta - kokemustani aion hyöyntämään mm. Cateringin tavaramerkiksi muodostuneissa show&dinner-toteutuksissa, Karnell vinkkaa.

Uusi vaihde tapahtumatuotannossa

Sunbornin uutena tapahtumatuottajana syyskuussa aloittaneen Pietu Sepposen sormet jo syyhyävät. Hän vastaa jatkossa Sunborn Liven tuotantojen toteutuksesta sekä Turussa Logomolla, Naantalissa Kaivohuoneella että pääkaupunkiseudun toimipisteissä Helsingin Kulttuuritalolla, Musiikkiteatteri Kapsäkissä ja Vermossa. Aiemmin Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana sekä mm. GAEA Booking & Recordsin keikkamyyjänä toiminut Sepponen on jo ehtinyt tutustua Sunbornin tiloihin Logomolla, joihin kuuluvat nyt myös Teatteri- ja Galleria-sali eli entinen kaupunginteatterin väistötila. - Cateringin harvinaisen monipuoliset tilat Turussa ja pääkaupunkiseudulla mahdollistavat kaikenlaiset tapahtumakonseptit suurkonserteista intiimeihin keikkoihin, show&dinner-iltoihin tai vaikka elokuvatapahtumiin. Jo nyt Sunborn Live tuottaa vuodessa kymmeniä tapahtumia, ja määrä tulee varmasti vain kasvamaan, Sepponen lupaa.

Uusimmat uutiset

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.1.2018, 14:00

8. Turku Biennaalin taiteilijat Nora Tapper ja Simo Ripatti kertovat teoksistaan ja niiden taustoista yleisölle lauantaina 20.1. klo 12.15. Katselmus alkaa Aboa Vetus & Ars Nova -museosta ja jatkuu Turun Taiteilijaseuran Galleria Å:hon.

Paikallinen - 19.1.2018, 13:00

Turun kaupunkipyörät toteutetaan osana seudullisen joukkoliikenteen palvelutarjontaa ja ulkoasultaan Föli-brändin mukaisina. Kaupunkipyöräjärjestelmän nimeksi tulee ”Föli-fillarit”, jolloin järjestelmä on helposti tunnistettavissa seudullisen joukkoliikenteen palveluksi.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.1.2018, 11:03

Sisällissodan ääniä -antologia kokoaa kirjallisia kaikuja sadan vuoden takaa vuodelta 1918. Mukana on aikalaistekstejä sotakevään pyörteistä sekä myöhempiä kirjoituksia ajan tunnelmista.

Paikallinen - 19.1.2018, 11:02

Vasaramäkeen, Marjamaanpuistoon perustetaan tänä vuonna Maailmanpuutarha, joka symboloi monikulttuurista Suomea ja on samalla kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle. Idea maailmojen puutarhasta tuli DaisyLadies -yhdistyksen toiminnanjohtaja Hülya "Hissu" Kytöltä.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.1.2018, 10:59

Aurassa VT9:llä leveäkaistatiellä tapahtui eilen iltapäivällä kahden auton kolari. Turusta Auran suuntaan ajaneen miehen auto lähti heittelehtimään suistuen vastaantulevien kaistalle kylki edellä sillä seurauksella, että törmäsi Aurasta Turun suuntaan matkalla olleen henkilöauton keulaan.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.1.2018, 10:58

Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta on myöntänyt vuoden 2017 Varsinais-Suomen vientipalkinnon Biovian Oy:lle.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 19.1.2018, 8:11

Huippusuosittu musiikki- ja monitaidetapahtuma ILMIÖ järjestetään jälleen Turun Uittamon kansanpuiston vanhan tanssipaviljongin ympäristössä 28. heinäkuuta 2018. Festivaalilla nähdään tuttuun tapaan kattava valikoima tämän hetken vaihtoehtokulttuurin kiinnostavimpia ilmiöitä.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 18.1.2018, 17:30
Sisältää ääntä
Paikallinen - 18.1.2018, 14:58

Viime perjantaina julkaistiin suomalaisen tv:n parhaimmisto ja Sohvaperunat palkittiin jo toista vuotta peräkkäin Kultaisella Venlalla. Haastattelussa äänessä on Turun suositusta sohvaperunakaksikosta toinen osapuoli, Juhani.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 18.1.2018, 10:25

Vuosittain järjestettävä RadioGaala palkitsee alan toimijoita. Auran Aallot ylpeänä tiedottaa, että Auran Aaltojen Otteluilta on tämän vuoden gaalassa ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi!

Sisältää kuvan
Paikallinen - 18.1.2018, 6:57

Ensimmäinen lentopallon Mestaruusliigan ottelu houkutteli Kupittaan palloiluhalliin Turkuun 1061 katsojaa keskiviikko-iltana, kun Raision Loimu kohtasi Akaa-Volleyn.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 17.1.2018, 15:30

Logomossa järjestettiin viime vuoden aikana liki 1200 tapahtumaa ja niissä vieraili noin 346 000 kävijää. Logomossa järjestettiin Turun kaupunginteatterin muutosta huolimatta enemmän tapahtumia kuin edellisvuonna, suurimpina kesän Art Goes Logomo ja joulunajan Uuden Muotoilun Joulumarket, joka ke

Paikallinen - 17.1.2018, 14:52

Koroisten tilalla (Koroistentie 2) järjestetään sunnuntaina 21.1. klo 11-17 kaikille kiinnostuneille avoin Koroinen katsoo kestävään tulevaisuuteen –seminaari ja tulevaisuusverstas.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 17.1.2018, 14:00

Suomen vesialueilla tapahtui viime vuonna 31 merionnettomuutta, mikä on noin neljänneksen edellisvuotta vähemmän. Kokonaisuutena merenkulun turvallisuuden tilaa voidaan pitää hyvänä.

Paikallinen - 17.1.2018, 13:33

Kaikella on juurensa, niin myös big band -musiikilla! Turku Jazz Orchestran vuoden aloituskonsertti tekee kunniaa big band -musiikin legendoille ja suurille jazzklassikoille ensi keskiviikkona Sigyn-salilla.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 17.1.2018, 13:00

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin puhelinyhteyksissä on häiriöitä puhelinvaihteen huoltotöiden vuoksi 19.1. klo 20:00–20.1. klo 8:00. Huollon aikana sairaaloiden suorat lankapuhelinnumerot eivät pääsääntöisesti vastaa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 17.1.2018, 9:45

Michael Monroe nousee yhtyeineen lämmittelemään maailmankuulun elokuvanäyttelijän Johnny Deppin luotsaaman Hollywood Vampiresin keikkaa Helsingin Kaisaniemessä kesäkuussa.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 16.1.2018, 20:20

 

Sisältää kuvan
Paikallinen - 16.1.2018, 16:26

 

Logomossa järjestettiin viime vuonna lähes 1200 tapahtumaa, joissa vieraili noin 346 000 kävijää. Kasvua tapahtumamäärässä oli edellisvuoteen verrattuna yli 15%. Tapahtumien ohella myös Logomon toimitilapuoli on vahvassa kunnossa, kun käyttöaste lähentelee sataa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 16.1.2018, 16:20

Eric-Emmanuel Schmittin Arvoituksellisia muunnelmia -näytelmä on nähty jo Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä viime vuoden aikana. Viiden teatterin yhteistyö saapuu seuraavaksi Turkuun ja se saa ensi-iltansa Turussa 7. päivä helmikuuta Logomon Teatrossa.