Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Lauantai, 4.
huhtikuuta
2020.

Loimu virheili tärkeät pisteet Hurmokselle

Media

Lentopallon Mestaruusliigassa on käynnissä kiihkeä taistelu pudotuspelipaikoista ja -asetelmista. Raision Loimu on valunut sarjataulukossa taistelemaan sijoista 6.-9. Ducksin, Ettan ja Hurmoksen kanssa. Ja lauantain 0-3 (22-25, 19-25, 25-27) kotitappio Karelian Hurmokselle tiesi Loimun valahtamista juuri tuolle 9. sijalle, eli ensimmäiselle pudotuspeleistä ulos jäävän paikalle.

- Tuntuu että oli tasainen peli, mutta silti jäätiin joka osa-alueella jälkeen. Virheitä tuli. Etenkin syöttövirheitä tuli koko ajan. Aika aaltoilevaa peliä, harmitteli Loimun heikon vastaanoton perässä ottelun lyhyydestä huolimatta raskaan iltapuhteen suorittanut passari Tomi Saarinen.

Mestaruusliigan kuntopuntari ei tällä hetkellä Loimua imartele. Käsillä on kauden tähän asti tärkeimmät pelit päävastustajia vastaan ja Loimun tappioputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi. Joukkueen viisari osoittaa siis väärään suuntaan. Viime otteluissa Loimun päällimmäinen ilonaihe on ollut Blake Leesonin hakkuripelaaminen ja Trent O’Dean totutun vahvat otteet keskiosastolla. Lauantainakin yleispelaajat olivat jälleen vaikeuksissa. Sekä Tamir Hershko että Kasimir Vuorinen jäivät tehoissa pakkaselle. Yleispelaajaosaston valonpilkahdus oli Väinö Rahkon ensiminuutit peliasussa tämän kalenterivuoden puolella.

Lauantaina päällimmäiset syyt tappiolle oli valtava määrä omilla virheillä Hurmokselle lahjoitetut pisteet sekä vieraiden vahva syöttötyöskentely. Loimun vastaanotto oli vaikeuksissa läpi ottelun ja lisäksi ihan jokaisella osa-alueella oli epätarkkuutta otteissa. Ottelun jokainen erä päättyi Loimun pelaajan tekemään virheeseen.

Loimun etsikkoaika oli pitkän erätauon jälkeen, kun Hurmos kenties odotti voiton tulevan jo itsestään. Loimu nousi erän lopussa Joel Laakson syöttövuorolla rinnalle ja ohikin, mutta lopullinen sinetti jäi iskemättä, kun Laakson syöttö painui pitkäksi tilanteessa 25-24. Virhe oli harmillinen päätös hyvälle syöttövuorolle, sillä paineet olivat jo selvästi siirtyneet Hurmoksen kenttäpuolisolle. Tämän jälkeen Hurmos puristi väkisin rinnalle ja ohi.

- Pelattiin hyvin 2,5 erää, mutta sitten alettiin odottamaan voiton tulevan itsestään. Jos Loimu olisi hoitanut kolmannen erän, niin en osaa sanoa miten olisi käynyt, kommentoi Hurmoksen päävalmentaja Aigars Birtzulis.

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Blake Leeson, joka teki 20 pistettä tehoin +12. Muut Loimun laitapelaajat jäivät tehoissa pakkasen puolelle. Trent O’Dea teki 8 pistettä. Hurmokselta hakkuri Ville Louhela ja keskipelaaja Eugene Stuart tekivät 11 pistettä mieheen. Ottelun merkittävin tilastomerkintä oli kuitenkin Loimun virheillään Hurmokselle tekemät peräti 31 pistettä mikä on kolmen erän otteluun paljon. Näistä virheistä 16 syntyi syöttövirheillä.

Loimun päävalmentaja Kasper Vuorinen ei silitellyt tappioputkeen ajautunutta joukkuettaan:

- Meillä on sellainen tilanne että siinä on nyt ryhmä poikia eikä yhtään miestä. Enkä puhu nyt iästä. Meidän vastanotto on ollut haavoittuvainen koko kauden ja se jatkui tänään. Ja syöttöpelaaminen taas on ollut heikkoa.

1

Uusimmat uutiset

Paikallinen - 3.4.2020, 10:13

Turkuseura ja Turun kaupunki keräävät kaupunkilaisilta kokemuksia koronaepidemian ajalta. Tavoitteena on koota tarinoita siitä, miten poikkeusolot vaikuttavat turkulaisten ihmissuhteisiin ja yhteisöllisyyteen.

Paikallinen - 3.4.2020, 9:41

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen Tallink Siljan Turun terminaali suljetaan toistaiseksi 4.4.2020 alkaen. Turusta laivaan otetaan tämän jälkeen toistaiseksi vain rahtia ja automatkustajia.  

Paikallinen - 3.4.2020, 9:29

Turun yliopiston oppimisanalytiikan keskuksessa kehitetty interaktiivinen oppimisjärjestelmä ViLLE on saanut ennätysmäärän käyttökertoja. Parin viikon aikana järjestelmän käyttöön on koulutettu lähes 800 opettajaa.

Paikallinen - 3.4.2020, 9:29

Turun Osuuskauppa avaa tänään ikäihmisille suunnatun ruoan tilaamista helpottavan puhelinpalvelun.

Paikallinen - 3.4.2020, 9:01

Turkulaiselta tapahtumamarkkinointitoimisto Tapahtumalliselta peruuntui yli 40 sovittua työtilaisuutta koronakriisin myötä. Se tarkoittaa yritykselle noin 1,5 miljoonan euron menetyksiä liikevaihtoon sekä henkilökunnan lomautuksia.

Paikallinen - 3.4.2020, 5:36

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto päätti torstaina palauttaa Aninkaistenkatu 1:n mahdollisen purkamisen ja uudisrakennuksen rakentamisen uudelleen valmisteluun. Asia tulee kirkkoneuvoston pohdittavaksi ensi syksynä.

Paikallinen - 3.4.2020, 5:35

Kevään toinen yhteishaku päättyi keskiviikkona 1.4.2020. Diakonia-ammattikorkeakoulussa oli haussa yhteensä 511 aloituspaikkaa AMK- ja YAMK-koulutuksiin sosiaali-, terveys-, kirkon- ja tulkkauksen aloilla. Diakin koulutustarjonta kiinnosti jälleen hakijoita hakijamäärien noustua lähes kaikilla al

Paikallinen - 3.4.2020, 5:35

Turun vuoden 2019 lopun vahvistettu väkiluku oli 192 962 ja kasvu oli vuositasolla +1 631.

Turun väestö on vuodesta 2013 alkaen kasvanut tasaista 1 %:n vuosivauhtia.

Paikallinen - 2.4.2020, 9:24

Kesärauha siirtää tapahtuman elokuun toiseksi viimeiseen viikonloppuun. Jo nyt uuteen yleisöennätykseen matkalla oleva festivaali tekee kaikkensa, jotta tänä kesänä Kesärauhaa voitaisiin juhlia.

Paikallinen - 2.4.2020, 9:23

Asukasbudjetti on Turun kaupungin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Siinä turkulaiset pääsevät ehdottamaan, kehittämään ja äänestämällä päättämään, miten miljoona euroa kaupungin budjetista käytetään. Ehdotusvaihe on käynnissä 1.4.–17.5.2020.

Paikallinen - 2.4.2020, 8:31

Lymen borrelioosi on puutiaisten välityksellä tarttuva tauti, jonka aiheuttaa Borrelia burgdorferi -bakteeri. Pienellä osalla Lymen borrelioosin saaneista infektio aiheuttaa aivokalvontulehduksen.

Paikallinen - 2.4.2020, 8:29

Mynämäen kunnanhallitus sinetöi Älykylän suunnittelun aloittamisen kokouksessaan 30.3. hyväksymällä yksimielisesti sopimuksen ASV Arctic Smart Village Oy:n kanssa. Tavoitteena on perustaa uusi 50 asukkaan asuinalue yrityksen kehittämän Älykylä® -konseptin mukaisesti.

Paikallinen - 2.4.2020, 6:01

Korkeakoulujen yhteishaku kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin päättyi 1. huhtikuuta. Åbo Akademin osalta hakijamäärä nousi jo kolmatta vuotta.

Paikallinen - 2.4.2020, 6:00

Korkeakoulujen yhteishaku päättyi 1.4. klo 15.00. Turun ammattikorkeakoululla oli yhteishaussa tarjolla yli 60 koulutusta tekniikan, liiketalouden, kulttuurin ja sosiaali- ja terveysalalla. Hakijoita koulutuksiin oli yli 16 000. Aloituspaikkoja nyt haettavissa koulutuksissa on noin 2000.

Paikallinen - 2.4.2020, 6:00

Ympäristöterveys on arvioinut Sepänkatu 2:n kiinteistöstä otettujen mineraalikuitujen seurantanäytteiden tulosten pohjalta, etteivät tilat sovellu opetuskäyttöön. Sen vuoksi Sepänkatu 2:n opetustoiminta aiotaan siirtää loppukevään ajaksi toisiin tiloihin.

Paikallinen - 2.4.2020, 5:59

Kauppakeskus Hansa Ky:n omistajat ovat päättäneet keskeyttää ravintola- ja kahvilatoimijoiden vuokrien veloittamisen 1.4.–31.5.2020 väliseltä ajalta Hansakorttelissa. Tavoitteena on vuokralaisten liiketoiminnan jatkuvuuden edellytysten parantaminen. 

Paikallinen - 1.4.2020, 9:57

LähiTapiola Varsinais-Suomi osallistuu LähiTapiola-ryhmän miljoonan euron tukeen koronakriisissä tehtävään avustus- ja tukityöhön eri puolilla Suomea. LähiTapiola Varsinais-Suomi avustaa Suomen Punaista Ristiä koronakriisin herättämään avustustarpeeseen vastaamiseksi.

Paikallinen - 1.4.2020, 9:56

isit Turku kokosi matkailun Kissmyturku.fi-sivustolle tiedot Turun seudun hotelleista ja majoituspalveluista, jotka ovat avoinna yöpyjille myös koronaviruskriisin aikana. Pääosa majoittujista on tällä hetkellä työmatkalaisia. 

Paikallinen - 31.3.2020, 17:16

Koronatapausten määrä Varsinais-Suomessa lisääntyy hitaasti. Koko Varsinais-Suomen alueella 72 ihmisellä on todettu korontartunta 30.3.2020 mennessä. Tyksin sairaaloissa ei ole todettu yhtään uutta tartuntaa perjantain 27.3.2020 jälkeen. Seitsemän potilasta on sairaalahoidossa.

Paikallinen - 31.3.2020, 9:09

Turussa kokeillaan toukokuussa uutta tapaa ottaa kuntalaiset mukaan kaupungin päätöksentekoon. Tätä varten kootaan yli 200 turkulaisesta koostuva puntaroiva kansalaispaneeli, joka keskustelee liikennejärjestelyjen ratkaisuista verkossa.