Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Maanantai, 18.
helmikuuta
2019.

Kaikille avoin Open Club Day nyt ensi kertaa Logomossa

Oletko joskus miettinyt, millainen koneisto konserttien takana toimii? Tai miten bändit valmistautuvat keikkoihin? Millainen työmäärä tarvitaan yhden ainoan keikan toteuttamiseksi? Nyt tarjolla on vastauksia näihin kysymyksiin sekä paljon muuta, kun Euroopanlaajuinen teemapäivä Open Club Day saapuu ensimmäistä kertaa Logomoon lauantaina 2. helmikuuta.

Open Club Day on maksuton avointen ovien päivä, joka esittelee eurooppalaisten tapahtumatilojen toimintaa aivan uudella tavalla.

–Tapahtumapäivä mahdollistaa suurelle yleisölle tutustua konserttipaikkoihin pintaa syvemmältä ja päästää heidät näkemään myös kulissien taakse, kertoo Logomon myyntipäällikkö Elina Tikkakoski.

Open Club Dayssa on ohjelmaa kaikenikäisille

Logomon Open Club Day tarjoaa mm. brunssia, illan bändien soundcheck sekä näiden järjestämä leikkimielinen mikkipiuhojen kerimiskisa. Talon puolesta tarjolla on tilojen esittelyä behind-the-scenes hengessä.

Tapahtumapäivä huipentuu turkulaisen progressiivista rockia esittävän Sammal-yhtyeen sekä uuden singlensä julkaisua juhlistavan Tuula Amberlan keikkoihin, jotka ovat avoimia kaikenikäisille.

–Täysikäiset voivat nauttia keikoista Teatro-salissa myös juomien kera, Tikkakoski vinkkaa.

Tapahtuma avaa keikkapaikkojen toimintaa

Open Club Dayn järjestää Suomessa LiveFIN Ry, ja sen tarkoituksena on esitellä konsertti- ja keikkapaikkoja, niiden toimintaa sekä henkilökuntaa monipuolisin tavoin. Keikkapaikat ovat omilla alueillaan merkittäviä kulttuuritoimijoita tuoden erilaisia ihmisiä yhteen, tukien paikallista musiikkia, kulttuuria ja musiikin tekijöitä sekä tarjoten helposti lähestyttäviä kulttuuripalveluita.

Toista kertaa järjestettävään Open Club Day -teemapäivään osallistuu tänä vuonna Suomesta 8 keikkapaikkaa. Tarjolla on talohistoriikkikierroksia, avoimia sound checkejä, kilpailuja ja ohjelmaa lapsille. Turusta mukaan lähti Logomo, joka on jo kahdesti valittu Suomen parhaaksi tapahtumataloksi.

– Logomo haluaa avata ovet elävän musiikin ja kulttuurin elämyksiin mahdollisimman monelle. Tilamme ovat esteettömiä, ja uskon että Open Club Dayn kaltaiset matalan kynnyksen tapahtumat avaavat paremmin konserttien taustavoimien työpanosta. Toivon myös, että kaikille jotain tarjoava tapahtuma tavoittaa väkeä, joka ei muuten syystä tai toisesta käy Logomon ja Teatron konserteissa, Tikkakoski kertoo.

Tervetuloa Logomoon 2.2. klo 12.00 alkaen

Logomossa ohjelma alkaa lauantaina puoliltapäivin brunssilla, jonka jälkeen yleisö pääsee tutustumaan illan esiintyjien soundcheckiin. Myöhemmin luvassa on talon esittelyä, kisailua ja lopuksi kaikille avoimet ilmaiskeikat. Tapahtumapäivä päättyy klo 21.30.

Alustava ohjelma:

12.00–15.00 Teatron brunssi 
15.00 alkaen avoimet soundcheckit Teatro-salissa
18.00–19.00 Logomo behind the scenes –kyselytilaisuus, leikkimielistä kisailua Teatrossa 
19.00–20.00 Sammal
20.30–21.30 Tuula Amberla (trio-kokoonpanolla)

Uusimmat uutiset

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 17.2.2019, 12:48

Kärkikamppailupäivien toinen osa mäiskittiin menemään Raumalla, jossa Lukko kunnioitti ennen ottelun alkua Ville Vahalahtea. Vain erittäin erityislaatuinen pelaaja ja ihminen nousee urallaan kahden seuran legendaksi.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 17.2.2019, 12:39

Henrik Tallinderin juhlapelin jälkeen oli edessä viikonloppu, joka oli kaikkea muuta kuin arkinen. Kärkikamppailupäivät avattiin Tampereella, jonka kiekkopyhätössä TPS kiri Tapparaa vastaan rinnalle ja ohi vieden pisteet Turkuun maalein 2-3!

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 15.2.2019, 10:49

TPS:n pisteputki senkun komistui Henrik Tallinderin juhlaillassa, kun kahden kahden erän tiukan väännön jälkeen TPS kampesi kolmannen erän vahvalla pelillään JYP:n tatamiin maalein 4-1.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 15.2.2019, 9:44

Millainen onkaan Salon seudun ammattiopistoon perustettu osaamiskeskus?

Paikallinen - 14.2.2019, 13:00

Katujen varsille kasatut lumikasat vaikeuttavat liikennettä ja aiheuttavat vaaratilanteita. Kaupunki muistuttaa kiinteistöjen omistajia huolehtimaan pihoilta ja jalkakäytäviltä aurattujen lumien poiskuljetuksesta.

Sisältää kuvan
Paikallinen - 14.2.2019, 9:24

Auran Aallot on ehdolla kaikkiaan kolmessa eri kategoriassa maaliskuussa järjestettävässä Radiogaalassa. Auran Aaltojen Otteluilta puolustaa viime vuotista voittoaan Vuoden paikallinen radio-ohjelma -kategoriassa.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 13.2.2019, 9:34

Helmikuun klubin teemana on itseoikeutetusti Hamlet, jonka tuorein näyttämösovitus saapuu ensi-iltaan Turun kaupunginteatteriin 15.helmikuuta.

Paikallinen - 12.2.2019, 17:15

Ruisrockin ohjelma on täydentynyt yli 30 nimellä, kertoo tiedote. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt julki, ja kaikki lipputyypit myynnissä.

Paikallinen - 12.2.2019, 17:03

Yö-yhtyeen solisti, muusikko Olli Lindholm on kuollut. Asiasta kertoo Yö-yhtye virallisilla sosiaalisen median kanavillaan.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 12.2.2019, 14:30

Kuntauutiset-ohjelmasarjassa paneudumme viikko kerrallaan Varsinais-Suomen kuntiin ja kaupungeissa käytävään vilkkaaseen keskusteluun asiantuntija-vieraiden johdolla. Tällä viikolla esillä on Pöytyä, jossa nuorisovaltuusto haluaa vaikuttaa ja aikuisten kuuntelevan.

Sisältää ääntä
Paikallinen - 12.2.2019, 11:53

Logomo, tila joka elää -ohjelmasarjassa perehdymme Logomon monipuolisuuteen ja muunneltavuuteen yritysten kokous- ja palvelutilana. Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä kertoo, että kesä tuo tullessaan uusia tuulia ja jopa pientä pilkettä silmäkulmaan.

Paikallinen - 12.2.2019, 9:00

500 nuorta kerääntyy Finlandia-talolle 2.3.2019 keskustelemaan ilmastonmuutoksesta ja vaatimaan päättäjiltä parempaa ilmastopolitiikkaa. Tapahtumassa julkaistaan nuorten ilmastojulkilausuma, jota on ollut työstämässä yli kaksikymmentä nuoriso-, ympäristö- ja kehitysyhteistyöjärjestöä.

Paikallinen - 12.2.2019, 8:00

E18 Turun kehätien parannustyöt ovat käynnistyneet Kausela–Kirismäki -tieosuudella puuston ennakkoraivauksilla. Varsinaiset hakkuutyöt alkavat Kirismäen eritasoliittymän alueella kahden viikon kuluessa. Kirismäestä hakkuutyöt siirtyvät Pukkilan liittymän alueelle.

Paikallinen - 12.2.2019, 7:00

Turussa kehitetään parhaillaan Omakirjasto-palvelua, joka tuo kulttuurin kotiin niille, joiden on vaikea itse päästä palveluiden ääreen esimerkiksi korkean iän, sairauden tai vamman takia. Tarve saada palveluita kotiin lisääntyy jatkuvasti, kun yhä useampi ikääntynyt asuu pitkään kotona.

Paikallinen - 12.2.2019, 6:09

Turun kaupunginhallitus jätti odotetusti Turun kaupunkiseudun suuren joukkoliikenneratkaisun pöydälle sen ensimmäisessä käsittelyssä maanantaina 11.2.2019. 

Sisältää ääntä
Paikallinen - 11.2.2019, 10:23

Tänä kesänä jälleen pyöräillään pitkää matkaa hyväntekeväisyyden hyväksi ja vuoksi.
Turun Team Rynkebyn hyväntekeväisyyspyöräilijät lähtevät kesäkuun lopussa 1200 kilometrin pyörämatkalleen kohti Pariisia.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 9.2.2019, 12:57

8.2.2019 pelatun TPS-HPK ottelussa kommentaattorinamme debytoi erotuomari Sakari Suominen, joka päätti viime kauteen menestyksekkään linjatuomarin uransa ja siirtyi täksi kaudeksi Mestikseen ja Nuorten SM-Liigaan päätuomariksi. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 9.2.2019, 12:50

TPS-HPK ottelun Jälkipelejä olivat pelaamassa selostaja Markku Silvennoinen, kaukalonlaitatoimittaja Jere Sanaksenaho sekä kommentaattori Sakari Salminen. Lehdistötilaisuutta isännöi TPS:n viestintäpäällikkö Eero Tuominen

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 9.2.2019, 12:46

Viikon verran peleistä huilannut TPS venytti pisteputkensa jo kuuden pelin mittaiseksi, kun HPK sai tuta siipirikkoisenkin Tepsin voiman. TPS klaarasi pisteet Turkuun lopulta maalein 4-2.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jääkiekko - 9.2.2019, 12:43

Kouvolassa sattuneen rankkaritappion jälkeen Tepsi keräsi rivinsä ja valmistautui kuumaan koitokseen Helsingin IFK:ta vastaan. Lähes 8000-päinen yleisö pääsi todistamaan huikeaa näytelmää, jonka TPS korjasi nimiinsä jatkoajalla maalein 4-3.