Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Perjantai, 19.
heinäkuuta
2019.

Yrittäjyyden ytimessäAuran Aalloilla tutustutaan kevään aikana erilaisiin yrittäjätarinoihin. Yrittäjyyden ytimessä -ohjelman tarkoituksena on nostaa esille mielenkiintoisia yrittäjäpersoonia ja yritystarinoita, sekä rohkaista yrittäjyyteen.

Kevään aikana ohjelmassa vierailee monia tunnettuja varsinais-suomalaisia yrittäjiä, kuten Jethro Rostedt, Petri Hollmén, Heikki Salmela, Erik Mansikka ja monia muita.

Ohjelman juontajana toimii Pappila Penkkala Groupin toimitusjohtaja Matias Mäenpää.

Yrittäjyyden ytimessä keskiviikkoisin klo. 18.00!

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 1.6.2016, 19:00

Toistaiseksi viimeisessä Yrittäjyyden ytimessä ohjelmassa Matias Mäenpää haastattelee pizzakeisari ja talousneuvos Dennis Rafkinia. Dennishän toimi 33 vuotta pizzeriayrittäjänä Turussa ja loi pienestä perheyrityksestä maanlaajuisen brändin.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 25.5.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä ohjelmassa vieraana on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka. Nykyisin Suomen neljänneksi suurin panimo Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on tullut tähän pisteeseen niin monen jännän vaiheen kautta, että se on ehdottomasti kuulemisen arvoin

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 18.5.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä ohjelmassa haastateltavana on aikaansaava  yrittäjyyden puolestapuhuja Daniela Knif-Kiviniemi. Dana on toiminut käännösalan yrittäjänä jo yli 10 vuotta. Bisneksen lomassa hänellä on myös merkittävä luottamustoimi Turun Nuorkauppakamarin puheenjohtajana.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 11.5.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa haastattelussa on todellinen viestinnän ykkösketju eli Viestintäliiga. Ykkösketjussa peliä tekevät somestarat Iiro Junnila, Petteri Poukka, Juhani Koskinen ja Osku Valtonen. Taustaa heillä on mm.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.5.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa vieraana on pitkän linjan perheyrittäjä Frans Rindell. Rindellin suku on toiminut liikennöintialalla huikeat neljä sukupolvea, josta Frans edustaa niistä nuorinta.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.4.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa vieraana on vuoden turkulainen 2014 eli Erik Mansikka. Erikin ja hänen kumppaniensa ravintola Kaskis on noussut suorastaan kulttimaineeseen – tästä osoituksena Michelin -maininta ensimmäisenä Helsingin ulkopuolisena ravintolana.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.4.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä- ohjelmassa kuulemme MBakeryn Mikko Hietalan mielenkiintoisen ja koskettavankin tarinan. Mikko perusti reilut kaksi vuotta sitten oman leipomon, kun hänen työnantajansa Aschan päätti lopettaa oman tuotantonsa Turun Mälikkälässä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 13.4.2016, 19:06

Yrittäjyyden ytimessä ohjelmassa vieraana on Alexander Törnroth. Idea Alexin haastatteluun lähti The Shift bisnesfestivaaleista, jonka projektipäällikkönä hän toimii. Tapahtuma on Turun mittakaavassa ainutlaatuinen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 6.4.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelman vieraana on  Elina Illukka. Elina on jatkanut isänsä ja äitinsä yritystä Eläinlääkäriasema Pet-Vet Oy:tä Turussa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 30.3.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa vieraana on koko kansan suosikki, yrittäjä ja kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt! Jethro tuli kansan tietoisuuteen 2009 Diili -ohjelmasta ja erottautui persoonallisella tyylillään.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 23.3.2016, 19:00

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa vieraana on sarjayrittäjä Mikko Nurminen, joka tunnetaan mm. Kotisivukoneen perustajana. Mikko on myös ainutlaatuisen Pikkuyrittäjät -hankkeen takana. Hankkeen avulla viedään yrittäjyyskasvatusta lapsille mm. alakoulujen kautta. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 16.3.2016, 22:39

Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa vieraana on Suomen tunnetuimpiin yrittäjiin kuuluva Heikki Salmela. Heikillä on lähes 50 vuoden yrittäjätausta ja hänet tunnetaan parhaiten Hesburgerin perustajana. Konserni työllistää tänä päivänä noin 6500 henkilöä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Yrittäjyyden ytimessä jakso 1: Petri Hollmén
Paikallinen - 9.3.2016, 19:00

 

Yrittäjyyden ytimessä ensimmäisessä jaksossa vieraana on Lyyti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Petri Hollmén.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 9.3.2016, 8:56

Auran Aalloilla alkaa keskiviikkona 9.3.2016 uusi ohjelmasarja yrittäjyydestä. Yrittäjyyden ytimessä -ohjelmassa tutustutaan paitsi varsinaissuomalaisiin yrittäjiin, myös siihen, mitä yrittäminen on niin hyvine ja huonoine puolineen.

Kiinnostuitko yrittäjyydestä? Aloita täältä: http://www.yrittajat.fi/fi-FI/minustakoyrittaja/