Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Keskiviikko, 19.
kesäkuuta
2019.

Auran Aaltojen ohjelmasarja Kahvilavieras tarjoaa rentoa jutustelua mielenkiintoisten vieraiden kera kahvikupillisen ääressä. Kahvilavieras -ohjelmassa olimme Wiklundin Walo-kattobaarissa, jossa vieraana oli laulaja, muusikko Virpi Kätkä.Moni muistaa Virpin CatCat -yhtyeestä, joka on nousemassa keikkalavoille uudella sykkeellä.

Virpi Kätkä on saanut uutta virtaa ja intoa musiikkiin, johtuen viimeisimmästä Selviytyjät -ohjelmasta, jonka ansiosta hänen elämänsä koki myös muutoksia. Mutta lisää jutustelua pääset kuuntelemaan podcastista. 

Kahvilavieras-ohjelman pariin sukelsimme jälleen keskiviikkona. Kahvilavieraina oli monille, jo lapsuudesta tutut, Mimi ja Kuku eli Majka Nurminen ja Anna Kulmala.
Podcastissa puhetta musiikkiteatterista, tulevaisuuden suunnitelmista ja vaativasta lapsiyleisöstä.

Auran Aaltojen uusi ohjelmasarja Kahvilavieras tarjoaa rentoa jutustelua mielenkiintoisten vieraiden kera kahvikupillisen ääressä. Kahvilavieras -ohjelmassa olemme Wiklundin Trattoriassa, jossa vieraana oli laulaja-lauluntekijä Jussi Rainio. Moni muistaa Rainion suositusta Neon 2 -yhtyeestä, joka on nousemassa keikkalavoille uudella sykkeellä.

Jussi Rainio on saanut uutta virtaa ja intoa musiikkiin, johtuen viimeisimmästä Tähdet, tähdet -ohjelmasta, jonka hän voitti. Mutta lisää turinoita pääset kuulemaan klikkaamalla nuottiavaimen kuvaa.

Auran Aaltojen iltapäivässä Kahvilavieraana piipahti kapellimestari ja säveltäjä Jussi Vahvaselkä. Tule kuulolle, niin tiedät kuinka Linnateatterin tuore taiteellinen johtaja puhuu muutoksien tuulista.

Auran Aaltojen uusi ohjelmasarja Kahvilavieras tarjoaa rentoa jutustelua mielenkiintoisten vieraiden kera kahvikupillisen ääressä. Kahvilavieras -ohjelmassa olemme Wiklundin Trattoriassa, jossa vieraana oli vapaaottelija Teemu Packalén.

 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kahvilavieras