Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Torstai, 26.
toukokuuta
2022.

Auran Aaltojen ohjelmasarja Kahvilavieras tarjoaa rentoa jutustelua mielenkiintoisten vieraiden kera kahvikupillisen ääressä. Kahvilavieras -ohjelmassa olemme Walo Rooftop Barissa, jossa vieraana oli turkulainen jalkapallolegenda Heikki Suhonen, jolta ilmestyi tuore omaelämänkerta Super-Hessu - Maalikuningas, tuossa kuukausi takaperin.
Kuinka värikäs ja yltäkylläinen jalkapalloilijan ja myöhemmin valmentajan taival onkaan ollut? Kuuntele Kahvilavieras. 

28.8. Kahvilavieraanamme oli "Mistä toi on?"-sarjakuvan takana olevat Katariina ja Ilkka Lappi.

Kahvilavieras-ohjelmassa tapaamme mielenkiintoisia vieraita kahvikupillisen ääressä.

Vieraana piipahti muusikko Tuula Amberla. Tule kuulolle, niin tiedät kuinka laulaja valmistelee viihdyttävän esityksen, mistä kulku musiikin pariin alkoi ja miten pysyä nykypäivänä menossa mukana. Luvassa myös tulevien keikkojen ruodintaa sekä kesäkuulumisia.

Kahvilavieraana piipahti Walo-kattobaarissa Turun kaupunginjohtaja Minna Arve, joka kertoi laajasta työnkuvastaan, nuoruudestaan sekä Turun ajankohtaisista rakennushankkeista.

Auran Aaltojen ohjelmasarja Kahvilavieras tarjoaa rentoa jutustelua mielenkiintoisten vieraiden kera kahvikupillisen ääressä. Kahvilavieras -ohjelmassa olemme Walo Rooftop Barissa, jossa vieraana oli Turkuseuran tuore toiminnanjohtaja Kati Leskinen. Kuinka säilyttää ja viedä eteenpäin perinteikäs Turkuseura ja silti pysyä aallonharjalla ja mitä se turkulaisuus oikeastaan on?

Kahvilavieras-ohjelmassa tapaamme mielenkiintoisia vieraita kahvikupillisen ääressä. Vieraana piipahti mentalisti Pete Poskiparta. Tule kuulolle, niin tiedät kuinka palkittu mentalisti valmistelee viihdyttävän esityksen, mistä kiinnostus taikuuteen alkoi ja miten voit välttää huijatuksi tulemisen. Luvassa myös tulevien projektien ruodintaa sekä kesäkuulumisia.

Tänään kahvilavierasohjelmassa Wiklundin Walo Rooftop Barissa vieraanamme oli Liikenneturvan yhteyspäällikkö Tapio Heiskanen. Kesäkauden moni viettää tien päällä, mutta mitä täytyy ottaa huomioon tien päällä? Puhetta myös liikennekasvatuksesta, teknisistä innovaatioista ja paljon mielipiteitä herättävistä sähköpotkulaudoista. Tämä ja paljon muuta Kahvilavieras-ohjelmassa. 

 

10.7. kahvilavieraana kattobaari Walossa media-alan yrittäjä Juhani Koskinen.

Kahvilavieraanamme oli 3.7. Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja. 

Auran Aaltojen ohjelmasarja Kahvilavieras tarjoaa rentoa jutustelua mielenkiintoisten vieraiden kera kahvikupillisen ääressä. Kahvilavieras -ohjelmassa olemme Walo Rooftop Barissa, jossa vieraana oli näyttelijä, teatteriohjaaja ja teatterijohtaja Mikko Kouki.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kahvilavieras