Viesti studioon

info@auranaallot.fi
Torstai, 23.
toukokuuta
2019.

Olen 1 Ykkönen ja keltaiset lippikset tulevat taas

 

Auran Aallot turvaa taas ekaluokkalaisten koulumatkaa

Olen 1 Ykkönen on Radio Auran Aaltojen ja yhteistyökumppaneiden toteuttama, koulujen lukuvuoden alkuun sijoittuva liikenneturvakampanja.

Kampanja järjestetään 2018 jo 21. kertaa. Tänä vuonna jaamme keltaiset ”Olen 1 Ykkönen” -lippalakit lähes 4000 Turun alueen ekaluokkalaiselle.

Olen 1 Ykkönen -kampanjan tarkoituksena on muistuttaa tielläliikkujia pienistä ja koulutiellä vielä kokemattomista ekaluokkalaisista sekä lisääntyneestä varovaisuuden tarpeesta liikenteessä.

Lippiksiä ja kampanjatiedotteita jaetaan Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin, Liedon, Paimion, Sauvon, Maskun, Ruskon, Paraisten, Auran ja Nousiaisten kouluissa. Huolehdithan, että lapsellasi on lippis päässä koulumatkoilla ainakin ensimmäisinä kouluviikkoina.

Parannetaan kouluteiden turvallisuutta yhdessä

Kampanjan aikana lasten vanhemmat ja läheiset voivat vaikuttaa kouluteiden turvallisuuteen sosiaalisen median kautta.

Huomioita vaarapaikoista ja parannusehdotuksia voi lähettää radio Auran Aaltojen facebook- ja twitter-tileille tai sähköpostilla radiotoimitukseen info@auranaallot.fi. Huomiot ja vinkit kerrotaan kuuntelijoille Auran Aaltojen lähetyksissä ja nettisivuilla.

Tehdään kaikkien koululaisten koulumatkat yhdessä turvallisemmiksi.

Radio Auran Aallot tekee liikenneturvatietoiskuja lasten ja aikuisten näkökulmasta koko elokuun ajan. Yhteistyökumppanimme poliisi turvaa ja tukee ekaluokkalaisten koulumatkaa ensimmäisinä koulupäivinä resurssiensa mukaan.

Kuuntele tästä Auran Aaltojen Olen 1 Ykkönen -lähetyksiä


Olen 1 Ykkönen -kampanjan pääyhteistyökumppani:

Liedon Säästöpankki

Kampanjassa mukana myös: